REZULTATI

3500 DIPLOMACA

Od 2008. Godine, I CAME TO PLAY stvara održivu mrežu učesnika koji su posvećeni misiji našeg programa. Preko 3500 polaznika iz regiona, i njihove novonastale mreže u košarkaškim klubovima, na univerzitetima, u organizacijama civilnog društva, sportskim savezima, agencijama, ministarstvima, ambasadama i medijima usko sarađuje u prevazilaženju kulturnih, etničkih i nacionalnih podela, tako kreirajući progresivnu sinergiju za uspešno sprovođenje programa čija velika vrednost leži u mogućnosti rešavanja konflikata.

Želimo da budete deo nas!

VRHUNSKI KOŠARKAŠKI TALENTI

WNBA, NCAA, ABA i Evroliga

I CAME TO PLAY je postao sinonim za atletsku i akademsku izuzetnost, čiji učesnici dostižu do draftova igrača za WNBA i NBA lige. Trenutno, naši diplomci su članovi prestižnih košarkaških programa kao što su Univerzitet „Duke” i drugi vodeći NCAA univerziteti. Evroliga i omladinski nacionalni timovi u regionu su prepuni naših talenata koji svakodnevno vredno rade i na dobrom su putu da postanu profesionalci.

Posebno smo ponosni na diplomce od kojih su sada mnogi na doktorskim studijama, ili su lekari, advokati, inženjeri, novinari, aktivisti građanskog društva i umetnici. Preko Kine, Norveške i Japana, pa do Sjedinjenih Američkih Država, naši treneri i predavači rade po čitavom svetu, na naš način. I bez obzira da li nekoga uče da igra košarku ili predaju na svetski renomiranim univerzitetima, svake se godine SVI okupljamo na kampu I CAME TO PLAY i nastavljamo zajedno da radimo, da rastemo, u skladu sa vrednostima i misijom našeg programa.

Pristup regionalnoj mreži od

100.000

mladih profesionalaca

50
%
devojke
10
%
neprivilegovane grupe mladih
25
univerzitetskih stipendija